Τις προσπάθειες της Ελλάδας εξήρε η Α. Μέρκελ

Αίσιο τέλος στην «δύσκολη, αλλά εφικτή» διαδικασία της διαπραγμάτευσης με την τρόικα και «φως στην άκρη του τούνελ», προέβλεψε η Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, μετά το τέλος της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην Καγκελαρία. Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα ασκήσει την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ χωρίς το βάρος των διαπραγματεύσεων.


Περισσότερα…


Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ στη Λαμία

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη Λαμία στις 5.12 το απόγευμα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, το επίκεντρο είναι 16 χλμ βόρεια της Λαμίας
 


Με την Άγγελα Μέρκελ συναντάται σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, στο Βερολίνο

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Καγκελαρία, ο πρωθυπουργός έχει προσκληθεί σε γεύμα εργασίας από την καγκελάριο, στη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν κυρίως η ευρωπαϊκή πολιτική, διμερή θέματα, καθώς και η κατάσταση στην Ελλάδα.


Περισσότερα…


Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας «Αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης ασφαλιστικών φορέων, πρόστιμα για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία και Λοιπές Διατάξεις».


Περισσότερα…


Νέα κοινοβουλευτική ομάδα απέκτησε η Βουλή

Ανακοινώθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων, από τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, η συγκρότηση της όγδοης Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία απαρτίζεται από 11 ανεξάρτητους βουλευτές.


Περισσότερα…


Συστάθηκε η όγδοη κοινοβουλευτική ομάδα

Με την ονομασία «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές», οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές με πρόεδρο τον βουλευτή Κιλκίς Θεόδωρο Παραστατίδη, θα συστήσουν την όγδοη κοινοβουλευτική ομάδα. 
Εκτός από τον κ. Παραστατίδη μετέχουν, οι Ανδρέας Λοβέρδος, Παρις Μουτσινάς, Μάρκος Μπόλαρης, Νίκος Σταυρογιαννης, Γιώργος Κασαπίδης, Οδυσσέας Βουδούρης, Γιάννης Κουράκος, Χρήστος Αηδόνης, Μίμης Ανδρουλάκης και Νίκος Νικολόπουλος. Δεν εντάχθηκε σε αυτό τον Συνασπισμό η Θεοδώρα Τζάκρη.


Τελευταία νέα