Ποιοι κουνούν το δάκτυλο;

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012   

Π.Δ.Κ

Το ότι η οικονομική κρίση εμφανίζεται ως δημοσιονομική δεν σημαίνει ότι ο ένοχος πρέπει να αναζητηθεί αναγκαστικά μόνο στην πλευρά των δαπανών, δηλαδή στο «σπάταλο κράτος», κατά τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ.
 

Ο Έλληνας φορολογούμενος πρέπει να ξέρει ότι οι πλέον ευνοημένοι των κρατικών Προϋπολογισμών ήταν σταθερά τις τελευταίες τρείς δεκαετίες οι ξένοι και οι εγχώριοι πιστωτές που απομυζούσαν τα δημόσια έσοδα και πρώτα απ’ όλους το γερμανικό κεφάλαιο.

Δηλαδή, με απλά λόγια, τα πλεονάσματα της γερμανικής οικονομίας είναι τα ελλείμματα της Ελλάδας. Ύστερα από όλα αυτά, με ποιο δικαίωμα η καγκελάριος φράου Μέρκελ έχει το θράσος να κουνά το δάχτυλο στον ελληνικό λαό, όταν: Πρώτον, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα από τις νικήτριες δυνάμεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η οποία τελεί υπό γερμανική, οικονομική -άρα και πολιτική- κατοχή και ο λαός της, όταν δεν αυτοκτονεί δοκιμάζεται από την πείνα, τις αρρώστιες και την κατάθλιψη.

Δεύτερον, είναι επίσης η μοναδική χώρα που δέχτηκε να οργανώσει σεμινάρια κατά της διαφθοράς σε δημοσίους υπαλλήλους, από τη γερμανική εταιρεία που είχε αναγάγει τον χρηματισμού των πολιτικών σε σπορ!

Share
Παραπολιτικά
  1. Μόνο στο …Κολωνάκι ακούστηκαν οι σειρήνες
  2. Σώστε τη φάλαινα, όχι τον λαό

  3. Κωνσταντοπούλου VS Βενιζέλος

  4. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

  5. Αχμέτ Νταβούτογλου

  6. Θράσος και πάλι θράσος