Ζώδια

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012   

Γενικά

Η ξεροκεφαλιά μάλλον δεν βοηθά σε κανέναν τομέα της ζωής. Παρ’ όλα αυτά, οι περισσότεροι θα είμαστε σήμερα ανυποχώρητοι.

 

Κριός

Στα συναισθηματικά σας θέματα μπορεί να είστε αναποφάσιστοι. Δεν σας βοηθάει η γκρίνια, όπως δεν σας βοηθάει και το να μένετε κάπου από ανασφάλεια.

 

Ταύρος

Στο σπίτι μπορεί σήμερα να γίνεται ένας μικρός πανικός, το ίδιο και στη δουλειά. Κάποιες καθυστερήσεις είναι πιθανές, όπως και μικρές, ανούσιες διαφωνίες.

 

Δίδυμοι

Προσέχετε και σήμερα όταν οδηγείτε και όταν συζητάτε, για να μην μπλέξετε σε κουτσομπολιά ή πείτε πράγματα που θα παρεξηγηθούν. Κυκλοθυμία και νεύρα.

 

Καρκίνος

Στα ερωτικά θέματα ίσως υπάρξει μια κάποια καταπίεση ανάμεσα σε αυτό που θέλετε και αυτό που πρέπει να κάνετε. Χρήματα έρχονται και φεύγουν γρήγορα.

 

Λέων

Μια πάνω, μια κάτω είστε. Ο Άρης στον Τοξότη σάς δίνει δύναμη, αλλά ο Ερμής και ο Κρόνος στον Σκορπιό φέρνουν προβλήματα. Έχετε λάμψη και πειθώ.

 

Παρθένος

Κουράζεστε στη δουλειά, σας κουράζουν και στο σπίτι, αφού σας φορτώνονται με τα δικά τους. Σήμερα έχετε ανάγκη από απομόνωση, ξεκούραση και… ύπνο!

 

Ζυγός

Ο Άρης στον Τοξότη σάς κάνει νευρικούς και απότομους στην επικοινωνία. Ο Κρόνος στον Σκορπιό σάς ζητεί καλή διαχείριση των χρημάτων. Έχετε, πάντως, προστασία.

 

Σκορπιός

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα πρέπει να σταματήσετε να κυνηγάτε «φαντάσματα» και να λύσετε πρακτικά θέματα. Κάντε οικονομία αυτόν τον μήνα.

 

Τοξότης

Μην είστε παρορμητικοί, με τον Άρη στο ζώδιό σας. Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές. Ο Κρόνος σάς ζητεί να ξεκουράζεστε και να προσέχετε τον εαυτό σας.

 

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον Τοξότη, θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και πιθανούς εχθρούς όλο τον μήνα. Κάποια χρήματα έρχονται. Αλλαγές σε φιλίες και παρέες.

 

Υδροχόος

Να έχετε αυτοπεποίθηση σε σχέσεις και συνεργασίες. Να προσέχετε ανταγωνιστές στην καριέρα. Κάποιοι καβγάδες με φίλους είναι πιθανοί αυτόν τον μήνα.

 

Ιχθύες

Στην εργασία πρέπει να κοπιάσετε και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ανταγωνιστές. Ο Κρόνος στον Σκορπιό, όμως, θα σας φέρει ευκαιρίες.

 

Share