Προς κ. Σ. Κεδίκογλου

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012   

Σ.Σ.

Ενημερώνουμε τον… αόρατο κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι, μετά τις σκληρές δηλώσεις του για το λόμπι της δραχμής που θέλει να καταστρέψει τη χώρα, ανάγκασε τους… υποχθόνιους εχθρούς της Ελλάδας να εμφανιστούν και να αποκαλυφθούν.
 

Έτσι, ο Σουηδός υπουργός Οικονομικών Αντερς Μποργκ, σε συνέντευξή του το Σάββατο σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τόκιο, δήλωσε ότι η Ελλάδα θα είναι προτιμότερο να εγκαταλείψει το ευρώ προκειμένου να ανακάμψει η οικονομία της αποτελεσματικά.

«Εάν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη, τότε υπάρχει πιθανότητα να ξαναγίνει ανταγωνιστική η οικονομία της, στη συνέχεια, δε, θα ξανασταθεί στα πόδια της», δήλωσε ο Μποργκ.

Αν τη δήλωση αυτή την έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είχαμε πόλεμο. Αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εσωτερικού και ραδιοφώνων δεν απαντά ποτέ σε ξένους, ό,τι και να πουν εναντίον της Ελλάδας, αν και αυτή είναι η δουλειά του. Ούτε ο κ. Στουρνάρας απαντά ούτε κανείς άλλος.

Μήπως θα έπρεπε οι δημοσκόποι να προσθέτουν στο εξής και την ερώτηση «ποιός υπουργός, κατά τη γνώμη σας, υπερασπίζεται πιο αποτελεσματικά τα συμφέροντα της χώρας»; Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας.

Share
Παραπολιτικά  1. Ελλάδα: Τροπικό καταφύγιο για 100.300 offshore!

  2. Ο ανάρπαστος Αλ. Αλαβάνος

  3. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

  4. ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

  5. Ο Νίκος Σίμος «αδειάζει» τον Κώστα Σπυρόπουλο

  6. Αγνόησε την παρατήρηση