ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πανελλαδικό συλλαλητήριο αύριο

Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 16:55   

Newsroom

 

Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι η πορεία που έκαναν εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, για τις επερχόμενες απολύσεις στους ΟΤΑ, σύμφωνα με το μνημόνιο, όπως υποστηρίζει η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Οι διαδηλωτές κατέληξαν στη Βουλή, αφού πέρασαν από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου είχαν σύντομη συνάντηση με τον υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος τους είπε ότι «δεν γνωρίζει τίποτα για απολύσεις», όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμις Μπαλασόπουλος.

Μάλιστα, η ΠΟΕ ΟΤΑ, σήμερα, αποφάσισε, για αύριο Σάββατο 10/11, την πραγματοποίηση πανελλαδικού συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας και πορεία προς της Βουλή για αύριο το μεσημέρι, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ, στόχος των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι «η κάθοδος των εργαζομένων της περιφέρειας στην Αθήνα, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα απάνθρωπα και εξοντωτικά μέτρα και το σχέδιο της συγκυβέρνησης για τις επικείμενες απολύσεις, αλλά και για την οικονομική επιτροπεία στους δήμους, που κρύβει απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις, κατάργηση κοινωνικών υπηρεσιών, νέα μείωση μισθών και αύξηση φόρων στους πολίτες».

Share


ΔΙΕΘΝΗ

  1. «Μαύρο» στη Μέρκελ

  2. Πάγωμα των εξώσεων μετά τις αυτοκτονίες

  3. Γιούνκερ:«Το Eurogroup θα πρέπει να καταλήξει σε χρονοδιάγραμμα»

  4. Ημερομηνία ένταξης της Σερβίας ίσως και τον Μάρτιο

  5. Παραιτήσεων συνέχεια στο BBC

ΚΟΙΝΩΝΙΑ


  1. Εκτός και «μεγάλα» ονόματα της Ελ Παϊς
  2. Στάση εργασίας των δασκάλων

  3. Αρχίζει η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

  4. Στην Τέιλορ Σουίφτ το πρώτο βραβείο MTV

  5. 480- χιλ δολ για το φόρεμα της Τζούντι Γκάρλαντ