Με τους «Πυρήνες» συνδέει η ΕΛ.ΑΣ άλλον έναν από τους συλληφθέντες

3308 2013 02 03 18 21 21Με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» φέρεται από την Αστυνομία ότι έχει σχέση ένας ακόμα από τους συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, πέραν των δύο που καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης, για συμμετοχή στην παραπάνω οργάνωση.
Πρόκειται για τον 20χρονο Νικόλαο Ρωμανό, που όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, δακτυλικά αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που είχαν βρεθεί σε δύο κρησφύγετα της οργάνωσης.
   
Ειδικότερα, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι, «σε συνέχεια των ερευνών για υποθέσεις τρομοκρατίας, αποτυπώματα του συλληφθέντα, για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, Ρωμανού Νικολάου του Γεωργίου, ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που ανευρέθησαν σε σταθερά σημεία διαμερίσματος, επί της οδού Σαπφούς 182, Καλλιθέα Αττικής, καθώς και σε κινητά αντικείμενα- πειστήρια σε διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53, Βόλος Μαγνησίας.
   
Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα- γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και είχαν ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας».