Κείμενα ανάληψης ευθύνης στο usb που βρέθηκε στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι

Δύο κείμενα ανάληψης ευθύνης εντόπισαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στο στικάκι (usb) που κατασχέθηκε στις έρευνες στην οικία του Χαλανδρίου. Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. το πρώτο κείμενο αφορούσε σε εμπρησμό οχημάτων εταιρείας στο Χαλάνδρι (24 Σεπτεμβρίου 2012) και το δεύτερο σε εμπρησμούς δύο αυτοκινήτων έξω από το σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου, στις 7 Δεκεμβρίου 2012.

Αναλυτικά, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, Χρήστος Μανούρας, από την εξέταση του usb βρέθηκαν:

«Μέρος κειμένου για την ανάληψη ευθύνης πράξης εμπρησμού, που πραγματοποιήθηκε από την ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ- την 24η Σεπτεμβρίου 2012, σε βάρος της εταιρείας TRANSAM Trading Co ΕΠΕ στο Χαλάνδρι, η οποία αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο την 27η Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 22.57, υπάρχει αποθηκευμένο σε αυτό προγενέστερα της ανάρτησης και συγκεκριμένα από την 03.47 ώρα της 23ης Σεπτεμβρίου 2012.

» Μέρος κειμένου που αποτελεί προσχέδιο προκήρυξης, το οποίο έχει αποθηκευθεί την 03.47 ώρα της 23ης Σεπτεμβρίου 2012, σχετικά με την ανάληψη ευθύνης από τη ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ/ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ για την εμπρηστική επίθεση στην οικία του πρώην Υπουργού Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννου Παπαντωνίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 7ης Δεκεμβρίου 2012 και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο την 18.18 ώρα της ίδιας ημέρας.

» Αφίσα που απεικονίζει φωτογραφία του επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ 85 κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται το Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά την επίθεση με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, που πραγματοποιήθηκε την 08.30 ώρα της 30ης Δεκεμβρίου 2010 από την τρομοκρατική Οργάνωση ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ».

Όπως είπε ο κ. Μανούρας, η αφίσα με το κείμενο δημιουργήθηκε την 9η Δεκεμβρίου 2011 και η μορφή του αρχείου το καθιστά κατάλληλο για εκτύπωση.

Τελευταία νέα