Ποδήλατο χωρίς κουδούνι, 80 ευρώ πρόστιμο!

Στα δέκα του χρόνια θα έχει να το λέει… ‘Ενας πιτσιρικάς ποδηλάτης στη Μυτιλήνη, «έφαγε» πρόστιμο 80 ευρώ από τροχονόμο γιατί το ποδήλατό του δεν είχε κουδούνι!

Σύμφωνα με την ημερήσια τοπική εφημερίδα «Εμπρός», αρχιφύλακας της Τροχαίας Μυτιλήνης βεβαίωσε παράβαση και επέβαλε πρόστιμο 80 ευρώ σε δεκάχρονο ποδηλάτη, επειδή οδηγούσε ποδήλατο χωρίς… κουδούνι!   Το περιστατικό, που επιβεβαιώθηκε εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέβη πριν από περίπου 15 μέρες στην περιοχή του Συνοικισμού της Μυτιλήνης, όταν ποδήλατο με οδηγό ένα δεκάχρονο παιδάκι, αλβανικής καταγωγής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ενήλικος. Αποτέλεσμα του τροχαίου, μια απλή εκδορά στο γόνατο του δεκάχρονου.

Κάποιος, όμως, ειδοποίησε την Τροχαία, η οποία έσπευσε επιτόπου, προκειμένου να επιληφθεί του ατυχήματος! Αποτέλεσμα: Αρχιφύλακας της Τροχαίας βεβαίωσε πρόστιμο 80 ευρώ στον δεκάχρονο δικυκλιστή, επειδή στο ποδήλατό του δεν είχε κουδούνι!  Το γεγονός προκάλεσε διαμαρτυρίες συγγενικών προσώπων του παιδιού, με αποτέλεσμα την παρέμβαση ανώτερων αξιωματικών οι οποίοι «έσβησαν» την παράβαση.

 Πηγή ΑΠΕ