Βενιζέλος: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ

Τομή χαρακτηρίζει την διαδικασία στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε νέα ανακοίνωσή του εξηγεί ότι αποκαλύφθηκε η σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική του ένδεια, αλλά κυρίως ο δημόσιος βίος «απαλλάχθηκε από μια θηλιά που προσπάθησαν να του φορέσουν σε βάρος της αλήθειας, της σταθερότητας και της προοπτικής της χώρας».
«Η πατρίδα μας, βιώνοντας τεράστιες δυσκολίες, κάνει τώρα τη στροφή. Αλλάζουμε φάση. Αρχίζουμε σιγά σιγά να κερδίζουμε το χαμένο έδαφος. Να δημιουργούμε ξανά τις ευκαιρίες που δικαιούνται όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι νέοι μας. Να οργανώνουμε την αποκατάσταση των αδικιών.

» Προτεραιότητες μας είναι οι αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας. Η ανάσχεση της ύφεσης, ο φραγμός στην ανεργία, η ανάπτυξη, οι δουλειές, η κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, η στήριξη των πιο αδύναμων, η αποκατάσταση της εθνικής ισχύος.

» Το ΠΑΣΟΚ έδειξε και χθες ότι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα μείνει εκεί. Γιατί η άνοδος της χώρας είναι ο δικός μας στόχος και η δική μας προσδοκία.»