Επιτέθηκαν στην εγγονή του στρατηγού Χριστόδουλου Τσιγάντε


Και ανιστόρητα

τα «λεβεντόπαιδα»!

 

Πληθώρα καταγγελιών από πολίτες με διπλή υπηκοότητα: Χρυσαυγίτες τούς σταματούν στον δρόμο και απαιτούν επίδειξη ταυτότητας και απόδειξη ελληνικότητας

 

Ανεξέλεγκτα συνεχίζουν την «πατριωτική» τους «δράση» τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Στην δράση των, κατά τον κ. Μιχαλολιάκο «λεβεντόπαιδων με τις μαύρες μπλούζες», εκτός από τις επιθέσεις κατά μεταναστών από αφρικανικές και ασιατικές χώρες, τους βανδαλισμούς θεάτρων που ανεβάζουν παραστάσεις οι οποίες κρίνονται «αντιχριστιανικές» και «ανθελληνικές», περιλαμβάνονται εσχάτως και οι επιθέσεις εναντίον υπηκόων ευρωπαϊκών χωρών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα ή ακόμη και Ελλήνων που έχουν διπλή υπηκοότητα. ..

 


Εύκολες λέξεις για δύσκολα προβλήματα

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012   

Πολλές φορές, μέλη της κυβέρνησης αλλά και κορυφαίοι ξένοι παράγοντες και ηγέτες θεωρούν ότι το μείζον πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αξιοπιστία της.
 


Περισσότερα…


Περίεργη ιστορία, πολλά ερωτήματα…

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012   

Κάποια ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά δίκτυα επιμένουν… Η κυβέρνηση, ωστόσο, διαψεύδει ότι οι εκπρόσωποι της Τρόικας ζήτησαν την εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους, με το… επιχείρημα ότι επιβαρύνουν τον κρατικό Προϋπολογισμό!


Περισσότερα…


ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012   

Ο δολοφόνος ή, καλύτερα, ένας από τους πολλούς, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.
 


Περισσότερα…


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012   

«Τα νέα εφιαλτικά νούμερα της ανεργίας που ανακοινώθηκαν αποδεικνύουν ότι αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται είναι δολοφονική για τη χώρα.
 


Περισσότερα…


Περί… ανάπτυξης.

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012   

Τσάκισαν μισθούς για την «ανταγωνιστικότητα». Κατάργησαν δικαιώματα για την «ενίσχυση της απασχόλησης».
 


Περισσότερα…


Τι κάνει «νιάου – νιάου» στα κεραμίδια;

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012   

Ο Σπύρος Λυκούδης, γραμματέας και βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ με ερώτησή του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ζητεί να πληροφορηθεί ποιες ανάγκες υπηρετεί η επέκταση της λειτουργίας των Ταγμάτων Εθνοφυλακής στο εσωτερικό της χώρας σε καιρό ειρήνης.
 


Περισσότερα…

Στυλιανίδειον ατόπημα

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012   

Σε σοβαρό ατόπημα υπέπεσε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, αποστέλλοντας εγκύκλιο στις διευθύνσεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και ζητώντας στοιχεία για τα παιδιά που φιλοξενούν και την εθνικότητά τους.
 

Περισσότερα…

Το ποντίκι που βρυχάται

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012   

Κάποια στιγμή, ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Και για την ελληνική κοινωνία αυτή η στιγμή έφθασε.
 

Περισσότερα…
EDITORIALΤι θα αντικαταστήσει την ατμομηχανή της Οικονομίας μας;


Με δεδομένη πλέον την κυβερνητική απόφαση για επιβάρυνση όλης της ακίνητης περιουσίας, με την ενοποίηση των φόρων σε έναν, η Πολιτεία οφείλει να αξιολογήσει μέσα από ένα άλλο πρίσμα -πέραν του εισπρακτικού- την υπόθεση των ακινήτων. Λ.χ. σε σύγκριση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, στη χώρα μας το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι το υψηλότερο, ενώ και η ιδιοκτησία συνολικώς είναι εξίσου υψηλή….

 
Σκιτσογραφίες