” Αν η Κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν «πολιτική λύση», τότε να ενεργήσουν στο φως της ημέρας και  χωρίς παρένθετα πρόσωπα”, δήλωσε ο Θ. Παπαθεοδώρου υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Η νυκτερινή αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου και οι χειρισμοί της  στην υπόθεση της άδειας του τρομοκράτη πολυισοβίτη Δ. Κουφοντίνα, παρά τη μέχρι σήμερα  αντίθετη γνώμη όλων των άλλων αρμόδιων δικαστικών οργάνων, αποδεικνύουν επιλογές σκοπιμότητας  που εκθέτουν την ίδια και όχι το θεσμό της Δικαιοσύνης, δήλωσε ο Θ. Παπαθεοδώρου υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας την αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Ελληνες δικαστές περιφρουρούν το Κράτος Δικαίου, δεν εκφοβίζονται, δεν εκβιάζονται, δεν καθοδηγούνται και δεν διαπραγματεύονται τις αποφάσεις τους. Αν η Κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν «πολιτική λύση», τότε να ενεργήσουν στο φως της ημέρας και  χωρίς παρένθετα πρόσωπα, πρόσθεσε ο κ. Παπαθεοδώρου. 

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *