«Ολυμπιακή» τέλος για Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Ρόδο!

olympiakiΑπό το Φθινόπωρο τα αεροσκάφη της Ολυμπιακής δεν θα εκτελούν κανένα δρομολόγιο προς τους ανωτέρω τουριστικούς προορισμούς σε μια κίνηση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της αεροπορικής εταιρείας, αλλά και με σημαντικές επιπτώσεις στο επιβατικό κοινό, καθώς οι επιλογές συρρικνώνονται δραματικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…


Περισσότερα…


Προσλήψεις για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση

neritΞεκινάει από σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου η στελέχωση της Δημόσιας Τηλεόρασης με την ανακοίνωση των 2.000 προσλήψεων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση. Σε πρώτη φάση θα προσληφθούν 589 άτομα από όλες τις ειδικότητες και ως ότου γίνει δυνατόν η Δ.Τ. να εκπέμψει από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής.


Ως τον Μάρτιο του 2014 η πώληση μεριδίου της Eurobank

eurobankΜε ορίζοντα εξαμήνου θα πωληθεί σε ιδιώτη στρατηγικό επενδυτή του εξωτερικού σημαντικό μερίδιο των μετοχών της Eurobank που κατέχει σήμερα Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Προς τον σκοπό αυτό, η κυβέρνηση θα πρέπει να διορίσει μέχρι το τέλος Αυγούστου 2013 συμβούλους για την διαδικασία πώλησης.


Ειδικό σήμα στις επιχειρήσεις που ρίχνουν τις τιμές

ESTIASIΤην δέσμευση για την άμεση μείωση του ΦΠΑ με το ειδικό σήμα που θα φέρουν επιχειρήσεις και εστιατόρια, μίλησε ο υφυπουργός Αθ. Σκορδάς, στην πρωινή εκπομπή του Mega. Όπως εξήγησε ο υφυπουργός, με το νεο σύστημα, οργανώσεις των επιχειρήσεων θα απονέμουν στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στο σύστημα, ειδικό σήμα που θα βεβαιώνει ότι πέρασαν στις τιμές τη μείωση του ΦΠΑ.


Σπάει στα δύο η Λαϊκή, κούρεμα-μαμούθ στην Κύπρου

 Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης ενέκριναν τη συμφωνία για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού τομέα της Κύπρου. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές της Κύπρου, που επικαλείται ο Φιλελεύθερος, η συμφωνία προβλέπει κούρεμα 30% στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου και με αυτό τον τρόπο σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Τράπεζα Κύπρου διασώζεται οριστικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν θα υπάρξει κούρεμα στις άλλες τράπεζες.


Περισσότερα…


Διαπραγμάτευση θρίλερ

oikonomia start 18Σε “κούρεμα” 20% για τις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου και 4% για καταθέσεις του ίδιου ποσού στις άλλες τράπεζες, συμφώνησαν οι κυπριακές αρχές με την τρόικα. Στο μεταξύ,  ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συνεδριάσουν με θέμα την Κύπρο την Κυριακή στις 18:00 (19:00 ώρα Ελλάδας).


Περισσότερα…


Τελευταία νέα