Τέσσερις στις δέκα εμπορικές επιχειρήσεις είναι πιθανό να κλείσουν στο άμεσο μέλλον

Τέσσερις στις δέκα εμπορικές επιχειρήσεις είναι πιθανό να κλείσουν στο άμεσο μέλλονΤέσσερις στις δέκα εμπορικές επιχειρήσεις (42%) είναι «πολύ ή αρκετά πιθανό» να κλείσουν στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα Μαρτίου- Ιουνίου σε δείγμα 2.375 εμπόρων από όλη τη χώρα.


Περισσότερα…


Μπαράζ «λουκέτων» σε κέντρα διασκέδασης για φοροδιαφυγή

Μπαράζ «λουκέτων» σε κέντρα διασκέδασης για φοροδιαφυγήΜε «μπαράζ» λουκέτων απαντά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στη φοροδιαφυγή.

Όπως ανακοινώθηκε, σε ελέγχους που διενήργησε το ΣΔΟΕ, χθες, Σάββατο, στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδίου για πάταξη της φοροδιαφυγής και σε εκτέλεση ειδικών εντολών ελέγχου του ειδικού γραμματέα του Σώματος, διαπιστώθηκε ότι:


Περισσότερα…


Πτώση 1,1% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία τον Ιούνιο

Πτώση 1,1% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία τον Ιούνιο Πτώση 1,1% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία (ΓΔΤΕ) του μηνός Ιουνίου 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2012, έναντι αύξησης 2,4% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2012 προς το 2011.

Σύμφωνα με τα στοχιεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο Γενικός Δείκτης κατά τον μήνα Ιούνιο 2013, σε σύγκριση με τον δείκτη του Μαΐου 2013, παρουσίασε μείωση 0,3%, έναντι μείωσης 1,9%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2012.

Ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουλίου 2012- Ιουνίου 2013, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Ιουλίου 2011- Ιουνίου 2012, παρουσίασε αύξηση 0,1%, έναντι αύξησης 6,9%, που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.


Αντιβροχική προστασία καλλιεργειών αμπέλου

SEBEΤην ικανοποίησή του για την, μετά από σχετικό αίτημα, ένταξη της καλλιέργειας της αμπέλου στις επιχορηγούμενες για το 2013 καλλιέργειες για προστασία από βροχόπτωση, σύμφωνα με την πρόσφατη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ, εκφράζει με σημερινή επιστολή του στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

 


Νέα πρόταση στους κατόχους ελληνικών ομολόγων

OMOLOGAΆλλη μία παράταση, για έναν ακόμη μήνα, δίνει η Japonika στους κατόχους ελληνικών ομολόγων, προκειμένου να αποδεχθούν τη δημόσια πρόταση που είχε υποβάλλει.

Η επενδυτική εταιρία δίνει προθεσμία στους επενδυτές έως το τέλος Αυγούστου, επιδιώκοντας να συγκεντρώσει ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου έως 4 δισ. ευρώ.


Περισσότερα…


Απολογισμός Δραστηριοτήτων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Για το πρώτο εξάμηνο του 2013

tameioΤο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ανακοίνωσε τον εξαμηνιαίο απολογισμό δραστηριοτήτων του, ο οποίος καλύπτει την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2013.

Τα κυριότερα σημεία του απολογισμού είναι τα εξής:


Περισσότερα…


Τελευταία νέα