Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Ν. Μιχαλολιάκος

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, στις ανακρίτριες της υπόθεσης, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχουν σε βάρος του στοιχεία.


Περισσότερα…


Γ. Σταθάκης: Αυτός ο προϋπολογισμός θα αναθεωρηθεί τον Απρίλιο εν όψει των εξελίξεων

«Αυτός ο προϋπολογισμός θα αναθεωρηθεί τον Απρίλιο εν όψει των εξελίξεων των δημοσίων οικονομικών και της πορείας της πραγματικής οικονομίας. ‘Αρα, μπορεί να γίνουν μεγάλες αλλαγές, να εισαχθούν νέα μέτρα που δεν έχουν προβλεφθεί» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.

 Ανέφερε ότι τέλη Απριλίου θα γίνει γνωστό από την ευρωπαϊκή σταστιστική υπηρεσία το ύψος του πλεονάσματος και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ο προϋπολογισμός του 2013 θα είναι ισοσκελισμένος, με οριακό πλεόνασμα -και αν υπάρχει. Απλώς το πλεόνασμα αυτό θα έχει πολλά λογιστικά».


Επιβεβαίωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης ότι θα κλείσει το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας

Επιβεβαίωσε ο υπουργός Διοικητκής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης το κλείσιμο του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «όπως έχει ανακοινώσει και ο κ. Χρυσοχοΐδης, το ΤΕΟ θα κλείσει, συμφωνώ και εγώ ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης». 


Περισσότερα…


«Πράσινο φως» έλαβε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από την τρόικα

Θετικά εξελίχθηκε η συζήτηση της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τους εκπροσώπους της τρόικας, σύμφωνα με ανώτατο παράγοντα του υπουργείου στη Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε το «πράσινο φως» για τα προαπαιτούμενα που είχαν θέσει οι δανειστές της χώρας ως προς την τρέχουσα περίοδο αξιολόγησης.


Περισσότερα…


Επικρίσεις Αλ. Τσίπρα στον Ευ. Βενιζέλο, για τις δηλώσεις περί αποστασίας

Με σκωπτική διάθεση αλλά και με σκληρές επικρίσεις απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον Ευ. Βενιζέλο σχετικά με τις αντιδράσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και τις δηλώσεις του περί αποστασίας, τονίζοντας ότι «τις δηλώσεις Βενιζέλου τις αντιμετωπίζουμε όπως όλος ο κόσμος. Ως καλαμπούρι που προσπαθεί να κρύψει μια τεράστια αγωνία και αμηχανία».


Περισσότερα…


Για την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο Γλ. Κληρίδης έκανε λόγο ο Αντ. Σαμαράς

Πάνδημα και με τιμές αρχηγού κράτους εν ενεργεία κηδεύεται ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Γλαύκος Κληρίδης, ο μεγάλος και αγαπητός ηγέτης της Κύπρου. 
Στην κηδεία παρίστανται ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός ‘Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος,, ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Σίμος Κεδίκογλου και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων. 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός υπογράμμισε την ουσιαστική παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο Γλαύκος Κληρίδης είναι παρακαταθήκη ενότητας και συλλογικής συστράτευσης, στον αγώνα για τη δικαίωση της Κύπρου και του κυπριακού Ελληνισμού.

Επίσης θα παραστούν ο τέως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο πρόεδρος της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς και ο υπουργός Εξωτερικών, Ίβαν Μάρκιτς, ο υπουργός Τουρισμού, Ούζι Λαντάου. Τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα εκπροσωπήσει ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Σασματζόγλου.
Η σημερινή μέρα έχει κηρυχθεί επίσημη αργία για το Δημόσιο και τα σχολεία.
 


Τελευταία νέα