Να ακούτε τους παλιούς μπακάληδες…

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012   

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αξιόμαχο, παλαιό κόμμα (για την ακρίβεια, καμωμένο από έμπειρους, παλαιούς ανθρώπους), που του έτυχε στην πορεία ένα ραντεβου με μια εκλογική αναμέτρηση και, εκεί που περίμενε δέκα οπαδους, του προέκυψαν εκατόν δέκα.
 


Περισσότερα…

Το κρυμμένο τέρας

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012   

Το έχω ξαναδιηγηθεί, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο επίκαιρο: τον καιρό της νεότητας ασκούσα με αφοσίωση τη συλλογή χταποδιών.
 

Περισσότερα…

Ακυρώνοντας τον πολιτικό πολιτισμό…

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012   

Δεν μπορώ να ξέρω τι ευσταθεί και τι είναι κλασικός μύθος, παρακολουθώντας ένα ζήτημα μεταξύ μεσιτών, ποσοστών, βαφτισιών και ολίγης ποσότητας Βατοπεδίου!
 

Περισσότερα…


Μια κόλλα χαρτί

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012   

«Θα σε τυλίξω σε μια κόλλα χαρτί!». Η απειλή έχει καιρό που δεν ακούγεται δημοσίως. Εκπέμπεται σε φωτεινά γραφεία ισχυρών παραγόντων ή σε διαδρόμους κτιρίων θεσμικής λαμπρότητας.
 


Περισσότερα…

Χαρούλες στον βάλτο

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012   

Σάββατο. Οι μισοί ιδιώτες δουλεύουν επειδή δεν ισχύουν ωράρια και άλλα αντιπαθητικά. Οι μετανάστες που δεν έχουν δουλειά βγάζουν τα παιδάκια τους στον καθαρό αέρα.
 

Περισσότερα…

ΕΣΠΑ και άλλες ομορφιές

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012   

Ξεφυλλίζω τα αναπτυξιακά σχέδια της χώρας. Μας έφτιαξαν ένα πακέτο αναπτυξιακό κι εμείς τρελάναμε την Ευρώπη, οργανώνοντας την πιο αποκρουστική γραφειοκρατία και βάζοντας τον κάθε πικραμένο, καταμεσής μιας χώρας ρημαγμένης, να αποφασίζει να πετάει λεφτά με το φτυάρι, πλάθοντας τρισδιάστατες αναπαραστάσεις των παλαιών οικιστικών συνόλων, αναπλάθοντας μια πηγή σε μια ερημιά ή μια παραλία σε μια λίμνη, δίνοντας δύο και τρία εκατομμύρια για μιαν εργολαβία.
 

Περισσότερα…

Τώρα προκόψαμε!

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012   

Ο κύριος Κουβέλης προειδοποιεί την Τρόικα ότι δεν αντέχουμε άλλο.
 

Περισσότερα…