Ζώδια

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012   

Γενικά

Το Σάββατο πρακτικά θέματα, η υγεία και η εμφάνιση απασχολούν τους περισσοτέρους. Η Κυριακή σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου κατά την οποία γίνονται πιο θερμές οι σχέσεις των ανθρώπων.

 

Κριός

Τελειώστε με τις δουλειές σας το Σάββατο και φροντίστε τον εαυτό σας, καθώς σας υποδέχεται μια πιο ερωτική και γλυκιά Κυριακή, υποσχόμενη θετικές αλλαγές!

 

Ταύρος

Το Σαββατοκύριακο είναι για σας ιδιαίτερα δημιουργικό. Από την Κυριακή ξεκινά μια περίοδος με εύνοια στη δουλειά και τις εργασιακές σας σχέσεις.

 

Δίδυμοι

Το Σάββατο θα επιδιώξετε να ξεκουραστείτε ή να δείτε φίλους στο σπίτι. Από την Κυριακή ξεκινά για σας μια ερωτική και δημιουργική περίοδος.

 

Καρκίνος

Το Σάββατο είναι μέρα με κίνηση, επικοινωνία και ίσως ταξίδια. Από την Κυριακή αρχίζετε να έχετε εύνοια με οικογένεια και με ακίνητα…

 

Λέων

Τα οικονομικά ή κάποιες αγορές σάς απασχολούν το Σάββατο. Από την Κυριακή ξεκινά μια περίοδος με επικοινωνία, δράση και ίσως ταξίδια.

 

Παρθένος

Καλό το Σαββατοκύριακο, αφού είστε ήρεμοι και δημιουργικοί. Από την Κυριακή αρχίζει μια περίοδος εύνοιας στα οικονομικά αλλά και τα… σεξουαλικά σας.

 

Ζυγός

Το Σάββατο είστε κάπως κουρασμένοι και ίσως χρειάζεστε ηρεμία και χαλάρωση. Από την Κυριακή, ξεκινά για σας μια περίοδος με αρκετή εύνοια και προβολή!

 

Σκορπιός

Το Σάββατο θα θελήσετε να το περάσετε με φίλους και παρέες. Από την Κυριακή ξεκινά μια περίοδος… αυτοθεραπείας, καλής ψυχολογίας και αυτογνωσίας.

 

Τοξότης

Το Σάββατο έχετε υποχρεώσεις, επαγγελματικές ή κοινωνικές. Από την Κυριακή η κοινωνική σας ζωή… απογειώνεται και γίνεται ενδιαφέρουσα.

 

Αιγόκερως

Το Σάββατο είναι μια μέρα ονειροπόλησης αλλά και πνευματική. Από την Κυριακή αρχίζει μια περίοδος εύνοιας στην καριέρα αλλά και την κοινωνική ζωή.

 

Υδροχόος

Το Σάββατο προσφέρεται για… ερωτικές εμπειρίες, αρκεί να ξεπεράσετε… υπαρξιακές κρίσεις! Από την Κυριακή ανοίγουν διάπλατα οι ορίζοντές σας!

 

Ιχθύες

Το Σάββατο είναι καλό για ερωτικές γνωριμίες, προσέγγιση με το ταίρι σας ή για συνεργασίες. Από την Κυριακή έχετε εύνοια σε χρήματα και… σεξ!