Ζώδια

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012   

Γενικά

Μέρα αφιερωμένη στα πρακτικά θέματα και στην εργασία, κατάλληλη, ωστόσο, για να φροντίσουμε υγεία και εμφάνιση.

 

Κριός

Η εργασία είναι το πρωτεύον. Μπορείτε να τα πάτε καλά, αρκεί να μην επιμένετε σε ανεφάρμοστα πράγματα. Δυναμισμός και ικανότητα διεκπεραίωσης.

 

Ταύρος

Μέρα αρκετά ερωτική. Βέβαια, πρέπει να εξετάσετε τα άτομα που ενδιαφέρονται για σας. Εύνοια σε καλλιτεχνικά, αισθητικά, εκπαιδευτικά επαγγέλματα.

 

Δίδυμοι

Η σχέση με την οικογένειά σας είναι κάπως μπερδεμένη, αλλά υπάρχουν αγάπη και κατανόηση και μπορείτε σήμερα να επιτύχετε την επικοινωνία.

 

Καρκίνος

Οικείοι, συγγενείς, γείτονες και παιδικοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν είτε ψυχολογικά είτε πρακτικά. Δυνατό πνεύμα και επιχειρηματολογία.

 

Λέων

Μπορεί να πάρετε σήμερα ή τις επόμενες ημέρες χρήματα ή να βρείτε νέες πηγές εσόδων. «Μπαλώστε» όλες τις τρύπες στα οικονομικά, για να νιώσετε ασφαλείς.

 

Παρθένος

Είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και έχετε δυναμισμό, από την άλλη, όμως, έχετε μια υπερβολή στη συμπεριφορά σας που ίσως εκνευρίζει τους γύρω σας.

 

Ζυγός

Έχετε προστασία, έχετε τύχη και ευκαιρίες να κάνετε… θαύματα στη δουλειά σας. Ωστόσο οι ανασφάλειές σας δεν σας εγκαταλείπουν. Ηρεμήστε!

 

Σκορπιός

Οι φίλοι παίζουν περίεργο ρόλο στη ζωή σας: Από τη μια, σας δίνουν δύναμη και υποστήριξη, από την άλλη σας κουράζουν και σας εμποδίζουν να ερωτευτείτε!

 

Τοξότης

Επιτυχίες στην καριέρα, αρκεί να μη σας βγει… ο άλλος σας εαυτός, που απαιτεί, δεν βάζει νερό στο κρασί του και τα θέλει όλα υπό έλεγχο. Μην τσακώνεστε.

 

Αιγόκερως

Πνευματικότητα και όνειρα, ιδανικά, νέοι στόχοι, αρκεί να «ξεκολλήσετε» από την ασφάλεια του γνωστού περιβάλλοντος και τον φόβο για το άγνωστο…

 

Υδροχόος

Τα οικονομικά σάς απασχολούν, όχι τόσο γιατί δεν έχετε όσο γιατί εκκρεμούν ανάγκες και δεν ξέρετε ποια να πρωτοκαλύψετε. Έχετε, πάντως, υποστήριξη.

 

Ιχθύες

Η μέρα προωθεί τις συνεργασίες, αλλά και τις γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Προσέξτε, όμως, παγιωμένες συμπεριφορές και παραξενιές σας!